For at behandle alle ens
– Bliver alle behandlet forskelligt

Sabina og Morten som driver Røhmer Klinikken har udover en stor faglig ballast, en fælles passion for livet og en dybere liggende tro på, at livet handler om at lære og være nysgerrig. 

Vi sætter begge en ære i, at møde alle mennesker med fuldstændig accept, nysgerrighed og åbenhed på klinikken, og her er alle velkommen uanset køn, etnicitet, religion, seksualitet og social status. 

Morten Røhmer, Cand. Pæd. Psyk MPF.

Tilbyder:

  • Parterapi
  • Individuel Psykoterapi
  • Body Sds Behandlinger

 

Morten er en erfaren og veluddannet terapeut, som for længst har passeret over 15.000 sessioner siden han startede som terapeut i 2004.

Igennem årene har han arbejdet både traditionelt med individuel psykoterapi, og med kropsterapi via Body sds metoden. 

Idag er Parterapien hans helt store passion og han bruger rigtig meget tid på at videre uddanne og dygtiggøre sig.

Det er vigtigt for ham, at hans arbejde bygger på et solidt fundament, og han deltager løbende i både efteruddannelse og supervision. 

I sit arbejde har han en stor ballast at trække på både teoretisk, fagligt og som menneske.

Han trives med mangfoldighed og hans mål som terapeut er, at tilbyde dig som klient et trygt og fortroligt rum, hvor du mødes med fuldstændig accept, nysgerrighed og åbenhed.

Han tilbyder sessioner til voksne +18 år – både individuelle og par 

Sabina Røhmer

Tilbyder:

  • Individuel Psykoterapi
  • Body Sds behandlinger

 

Sabina er i dag en erfaren og veluddannet terapeut, som tilbyder både individuel psykoterapi og kropsterapi i form af Body Sds behandlinger.

Efter at have arbejdet en årrække som neurologisk sygeplejerske har Sabina siden 2015 været en fast del af Røhmer Klinikken.

I kombination af, at være en veluddannet terapeut og med hendes erfaring fra det traditionelle sundhedsvæsen søger hun altid, at se hver klient som det hele menneske, og hun har stor erfaring med at se sammenhængen mellem det fysiske, psykiske og mentale. 

Sabina har en høj faglig stolthed og for dem som har været i et forløb hos hende er feedbacken næsten altid den samme; At hun er en nærværende og dygtig terapeut med øje for detaljer. 

Sabina behandler fra 10 år og op – Børn og unge kun efter forudgående aftale.