Body Sds i Næstved

Body Sds er en anerkendt behandlingsmetode, til forebyggelse, behandling og vedligeholdelse både fysisk, psykisk og mentalt. Behandlingen er et effektivt værktøj til, at få dybere kontakt på alle planer. 

Body Sds kan ikke sammenlignes med traditionel massage – det er terapi for kroppen. 

 Mange kommer for at forebygge livsstilssygdomme og øge velvære. Desværre kommer mange først når skaden er sket – Husk det er tros alt nemmere at forebygge end at helbrede. 

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på telefon:  23 248 248 – Så hjælper vi gerne med at udarbejde et behandlingsforløb specielt til dig og de udfordringer som du ønsker at arbejde med. 

I korte træk er formålet med Body Sds metoden, at arbejde med din fysiske og følelsesmæssige last og derigennem forbedre og styrke dit helbred.

Den bagvedliggende filosofi er enkel – Vores krop og psyke hænger nøje sammen og alle livets mange indtryk og udtryk er forankret i kroppen. Har du ondt i psyken kan det sætte sig som spændinger i kroppen og har du ondt i kroppen kan det have indvirkning på din psyke.

En behandling efter Body Sds metoden kan godt stå alene og ofte kan en enkelt behandling gøre underværker. Samtidig kan behandlingen også være en del af et større forløb. Gennem et behandlingsforløb får du mulighed for at opnå en dybere forståelse af dig selv både fysisk, psykisk og mentalt. Mange vælger at kombinere deres behandlinger med vores psykoterapeutiske forløb for at kunne arbejde videre med det som kommer frem under behandlingen på briksen og som eventuelt kræver flere ord for at få ventileret de følelser som der skabes kontakt til. 

Alle kan med stor fordel gå til en eller anden form for kropsterapi og rigtig mange vælger at få en behandling efter Body Sds metoden for at få hjælp til et fysisk problem Det kan være smerter, skader eller spændinger. Men kropsterapi kan meget end det og flere og flere benytter sig af Body Sds som behandlingsform, fordi de ved, at det er det, der skal til for at holde balancen i en hektisk, travl og krævende hverdag.

Behandlingen varer en lille time og indledes oftest med en kort samtale, hvor vi sammen afdækker fokusområder eller problemer, som du gerne vil arbejde med. Det kan fx være, at du har ondt bestemte steder i kroppen, eller at du føler dig sårbar og ude af balance. Efter den indledende samtale påbegyndes behandlingen, hvor du ligger på en briks med et tæppe over dig.

Body Sds metoden bygger på en lang række gennemprøvede teorier og håndgreb, som med succes har ændret livet for mange. En kombination af pulserende massage af musklerne, bevægelse og frigørelse af leddene, alt sammen pakket ind i åndedrætsteknikker for, at sætte gang i kredsløbet og aktiverer en gennemstrømning i kroppen. 

Når der skabes gennem strømning i kroppen – bliver det lettere for kroppen at slippe spændinger i muskulaturen, inflammationer i sener og hævelser omkring leddene. Ved løsning af spændinger, skabes bedre blod- og lymfecirkulation, hvormed der opnås en udrensende effekt både fysisk og psykisk.

Vi har erfaring for, at alle dele af kroppen hænger sammen, en helt konkret knæskade kan eksempelvis sagtens hænge sammen med en irritabel mave som igen kan hænge sammen med måden du håndtere dine følelser på. Nogle synes det er alternativt – Vi synes at det er super simpelt.

Når DU booker tid til din første behandling er du velkommen til at booke flere tider hvis du vil i gang med et forløb. 

Vi anbefaler som udgangspunkt ikke, at du har nogen med ind til behandlingen da det kan være med til at forstyrre processen og vække gamle ubevidste forsvarsmekanismer i dig som kan være med til at forhindre fuldt udbytte. 

Det er vigtigt at du i tilfælde af afbud meddeler dette senest 24 timer før den aftalte tid ellers betales fuld pris for sessionen.

Parterapi næstved